Opstapje naar méér milieubewustzijn

Een opstap-hulpje met plus-factoren: een typisch manusje-van-alles. Onder de bovenste trede zit een draagtas. Daar kun je spullen in opbergen en/of je boodschappen mee doen. Met de Step-it-Up bespaar je ruimte. Dit opstapkrukje is een opstapje naar een milieubewustere levensstijl.

Draagtas

De bovenste trede heeft een deksel. Daaronder zit een uitneembare draagtas. Hij hangt aan houten hengsels IN het krukje. Je kunt er bijvoorbeeld je lege flessen in bewaren. Die kun je met tas en al, zo naar de glasbak of de plastic-afval-container dragen. Je kunt de tas ook standaard voor je boodschappen gebruiken. Sommige soorten groente en fruit kun je er gewoon in laten zitten. (Want niet alle groenten horen in de koelkast thuis. Check op  voedingscentrum.nl)

De draagtas motiveert & helpt je om milieubewuster te leven.

Hij

  • voorkomt het gebruik van plastic tasjes,
  • vergemakkelijkt het recyclen
  • & voorkomt voedselverspilling.

Manusje-van-alles

Het krukje is 48 cm hoog. Je kunt er dus  (tijdelijk) op zitten, bijvoorbeeld bij gebrek aan voldoende stoelen. Gezellig even aanschuiven…

Je kunt hem ook als (tijdelijk) bijzettafeltje annex opbergbox gebruiken. Bijvoorbeeld voor speelgoed of je breispullen.

Dit opstapkrukje kun je overal neerzetten, ook in het zicht! Je hoeft hem niet naar de keuken te verbannen, in een hoekje te verstoppen. Het design en de kleuren mogen gezien worden.

Zeker goed om te weten: de draagtas kan in de wasmachine (op 30°).

Drie opstapkanten

Je kunt aan DRIE zijdes van het krukje opstappen. Ook dat is (vrij) uniek. Uiteraard staat hij stevig & veilig op antislip-pootjes.

UMAGE: Step it Up, design Jonas Søndergaard

meer over dit onderwerp:| design for all | greener living |

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This

Share dit bericht op