Overal een rustig werkplekje

Waar je ook werkt, overal heb je behoefte aan PRIVACY & RUST. Achtergrondgeluiden en mensenbewegingen zijn dodelijk voor je concentratie. Het geroezemoes,  het getik van vingers, spelende kinderen, het gekletter van kopjes, potten en pannen, je bellende collega of partner, weer zo’n bestelbus die een pakket komt bezorgen …. Of ouders die aan ‘conference-call’-en zijn. De oplossing: het VLINDER flexscherm van StudioVIX. Dat ‘fladdert’ overal met je mee, en ‘strijkt neer’ waar & hoe jij wil. Deze vlinder geeft je akoestische & visuele rust. Hij is geschikt voor jong & oud, voor huis-, thuis- & kantoorwerk. 

StudioVIX: het VLINDER flexscherm, design Kitty de Groot

Met de Vlinder creëer je een cocon in de ruimte, waar je ook gaat of staat. Een afgeschermd plekje waar je in alle stilte & rust, geconcentreerd kunt werken. De panelen absorberen de omgevingsgeluiden en verbergen andere storende elementen uit de ruimte. 

Makkelijk meenemen

De Vlinder is ‘vederlicht’: hij weegt slechts 1 kilo ( idem dito een pak suiker). Ingeklapt, heeft hij een handig draagformaat :  52 x 32 x 10,5 cm. Je neemt hem als aktentas, overal met je mee.

Makkelijk neerzetten

Maak je de riem los, dan slaat hij zijn vleugels uit. Hij ontpopt zich tot multifunctioneel bureau-, kamerscherm en tussenpaneel. Je kunt hem namelijk verticaal en horizontaal positioneren. 

U-opstelling: je werkplek aan 3 zijdes afgeschermd.

L-opstelling: één hoek van je bureau volledig afgeschermd. 

Als kamerscherm, hangend aan het plafond.

Prikbord 

De  vilten panelen kun je gebruiken om kattebelletjes op te pinnen. De riem is handig om van alles & nog wat tussen de klemmen.  Zo heb je alles bij de hand.

Eco-proof

De vleugels van de Vlinder, oftewel de panelen, zijn integraal gemaakt van gerecyclede PET-flessen: zowel de vulling als de vilten bekleding. Deze materialen kunnen later weer gerecycled worden. Zo is de cirkel rond.

Voor het vilt-proces wordt géén water gebruikt. Nog een pluspunt: eco-vilt verkleurt niet.

Corona-proof

De Vlinder-flexpanelen zijn uitermate hygiënisch. Je kunt het eco-vilt desinfecteren met sprays op basis van 60-70% ethanol. Het paneel kun je zelfs laten stomen! Je mag gerust zeggen dat de Vlinder Corona-proof is. Dat geeft een safe gevoel.

meer over dit onderwerp:| calming design |

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This

Share dit bericht op