Thuis altijd op vakantie

Niet op vakantie? Dan wordt je kamer toch je vakantiebestemming. En niet voor een paar weken, maar JAREN! Dus wordt het kamperen in een tent of een caravan? Of liever een vakantie aan zee, bij de boer of midden in de natuur …? In eigen land of het buitenland? Deze kinderkamers zijn gemaakt voor vakantieplezier!

Aan zee

Je kamer wordt omgetoverd tot een dagje aan zee! Met de typische strandhokjes, met een matraspoort in het deurtje. De pastelkleurtjes doen je dromen van een lekker Italiaans ijsje. “Welke smaak wil je? Vanille, pistache of aardbeien?”

Je kunt kiezen voor een strandhokje met of zonder deur, met alleen legplanken of ook een hanggedeelte in het kleerkastje.

Het bed heeft een hoofdeinde met eenzelfde strandhokjes-look. Hier kun je lekker wegkruipen. Het bankje aan het voeteneind is typisch voor een dagje aan zee. Daarna wil je het liefste zittend op een bank, je voeten afdrogen en je schoenen aantrekken, ZONDER zandkorrels tussen je tenen.

Stel je voor: geen dagje naar de kust, maar alle nachtjes het gevoel van slapen ‘bij de zee’….

Aan het meer

Een buitenhuis aan het water: op een eiland, aan een meer. Dat is typisch Scandinavisch. Dit ‘Lake House’ bestaat met één of twee dakkapellen. Beneden heeft het zelfs bloembakken voor de ramen! Maar je hoeft er geen planten in te zetten…. Misschien zit je knuffel er graag in, wachtend op jou, met uitzicht op het meer.

LIFETIME: hutbed Lake House

Bij de boer

Slapen in een omgebouwde schuur met staldeuren! De schuifdeuren hangen aan stoer, zwart beslag.

Met een trapje klim je in je bed. Recht onder de nok van het dak,  zie je zo’n typisch rond raam.

Met zo’n stal-bed, mag jouw huisdier nu wel bij jou, op je kamer slapen? Dan lijkt het pas 100%  echt!

 

VIPACK: Barny

 

Met de tent

Dag en nacht  kamperen in je slaapkamer! Met dit bed is je tent zo opgezet. De linnen luifel geeft je het idee van een voortent. Je kunt hem ook neerlaten. Dan is je tent helemaal dicht: geen pottekijkers. Onder het bed is ruimte voor een extra slaapplaats.

Weet je wat helemaal geweldig zou zijn? Als je moeder en/of vader je kamer nog in stijl behangen!

MATHY BY BOLS: Tentbed, design François de Lamazarolles

 

Met de caravan

Wow, er staat een caravan in je slaapkamer! Had je dat ooit verwacht? Zo’n nostalgisch design, inclusief een neuswiel onder de laadbox, een beschermplaat voor de banden, twee reflecterende ‘achterlampen’ en zelfs een Belgische nummerplaat.

Het schattige deurtje kun je links- of rechtsdraaiend laten maken. Door de raampjes en het linnen dak komt genoeg licht binnen. (Dat dak kun je zelfs open zetten.) Het interieur is knus en van alle gemakken voorzien. Het matras (80 x 140 cm) is omringd door een bedlang opbergvak en twee planken voor al je spulletjes, plus twee kapstokhaakjes.

Extra speelgoed of grotere spullen kun je kwijt in de laadbox buiten, aan de voorkant.

Onder de caravan, verstopt achter de wielbescherming,  vind je een tweede bed: altijd handig voor logeerpartijtjes!

Een leuk detail: de nummerplaat. Die kan op jouw naam gemaakt worden. (Tenminste, als je naam maximaal 8 letters lang is.)

MATHY BY BOLS: Caravan, design François Lamazerolles

Met de camper

Dit is alleen voor de RICH & FAMOUS Kids: een VW-camper! Een replica van het sixties-origineel, nu gemaakt van glasvezel.  Je gelooft je ogen niet… Kijk die koplampen en die wieldoppen eens: van echt chroom!

Van binnen is deze camper SUPER DE LUXE afgewerkt met PALLISANDER houtfineer. En ingericht met een draaibare bestuurdersstoel, daarnaast de minibar binnen handbereik. Er zit zelfs een bureau en een bank in, plus een bed en de nodige opbergvakken. En niet te vergeten: de multimedia-tv.

Het zal je niet verbazen dat deze VW-bus een Limited Edition is. De prijs is ‘op aanvraag’.

 

CIRCU: Bun-Van

meer over dit onderwerp:| kids design |

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This

Share dit bericht op