Altijd perfect uitgelicht

Verlichting kiezen: dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Lampen ophangen is vaak nog lastiger. Zul je zien: zit het aansluitpunt in het plafond net op de verkeerde plek. Wil je je interieur veranderen? Loop je weer tegen die hanglampen aan. De simpele oplossing: de LightSwing.

Verlichting kan je interieur maken of breken. Een lamp die verkeerd hangt? Hoogst irritant. Alles hangt af van de centraaldoos. (Inderdaad: centraal in het plafond.) Hoe vaak zit dat aansluitpunt niet verkeerd? Daar sta je dan. Tja. Wat doe je dan? Schuif je de tafel op? Of plak je een kabelgootje tegen het plafond? Wat je ook kiest: ideaal is anders. Dit dilemma los je voor altijd op met de LightSwing.

Binnen no time

Zelfs het ophangen is zo gebeurd. Je monteert de draaischijf op de centraaldoos. Je sluit je lamp aan zoals bij een gewone kabelgoot. En klaar is Kees. Daarna kun je draaien en schuiven: totdat je lamp op de ideale plek hangt. Zonder pas-en meetwerk, zonder geboor.

Draaien & schuiven

De Light Swing is een mobiel ophangsysteem: de ‘kabelgoot’ zit in een draaischijf. Daardoor kun je hem helemaal ronddraaien. Je kunt hem zelfs heen & weer schuiven. Zo kun je je lamp op de mm precies positioneren — binnen een cirkel van 160 cm doorsnee. Dat moet toch genoeg zijn. Je kunt je tafel of bank zetten waar je wil. De LightSwing volgt wel.

6 Comments

 1. Joost

  Wat een goed ding! ik heb er ook altijd een beetje problemen mee, maar ik ga zeker even kijken of dit ook in onze slaapkamer past!

  Reply
  • frances

   Wat leuk dat je zo enthousiast bent, Joost! Ondertussen is hij al weer geüpdated.

   Reply
 2. Patrick Ledoux

  Die Lightswing wil ik wel eens in het echt zien. De opening voor de lamp zit minstens een halve meter verkeerd bij ons thuis…

  Reply
  • frances

   Dag Patrick,

   het ronde plaatje van de Lightswing monteer je op het elektriciteitspunt/(gat) in het plafond. Je lamp monteer je aan de LighSwing- “balk”: die kun je alle kanten opdraaien en verschuiven. Zo wordt de actieradius echt enorm. You see?
   Dus in het echt zien? Kijk daarvoor op https://lightswing.nl/verkooppunten/

   Reply
  • Paul

   Het vervelende van de lightswing is dat het geen oplossing is als je een lamp met rozette hebt. De lightswing is ongeveer 1 tot 2 cm hoog waardoor de rozet 2 cm van het plafond zit en er een kier ontstaat.

   Reply
   • frances

    Dank je voor je feedback, Paul. Daar had ik zelf helemaal niet aan gedacht. Misschien dat de fabrikant daarvoor een oplossing kan bedenken…

    Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This

Share dit bericht op