Actief zitten & sporten

Dit is geen poef. Dit is een SCHOMMELpoef. De BuzziBalance  staat op een bolvormige houten schaal. Dat maakt dit design zo ergonomisch, relaxing, sociaal, sportief, compact en groen. Je kunt er van alles & nog wat mee doen.

BuzziBalance small, design 13&9

Je kunt er natuurlijk op zitten: ergonomisch verantwoord, want hij staat niet vast op de grond. Je moet hem in balans houden. Dat is goed voor je rugspieren.

Je kunt je benen helemaal uitstrekken. Kaarsrecht, want de zitpoef beweegt mee. Dat is goed voor je bloedcirculatie.

Je kunt er lekker op schommelen. Dat is pas ongecompliceerd, puur natuurlijk relaxen! Dat is goed om helemaal tot rust te komen!

Je kunt er met zijn tweetjes of meer, op zitten. Zie je het voor je? Dat wordt lachen! En samen overleggen. Dat is goed voor meer real life socializen.

BuzziSpace - BuzziBalance
BuzziBalance Large, design 13&9

Je kunt de houten schommelschaal eronderuit halen. Daarop kun je staan en wiebelen: proberen je evenwicht te bewaren. Even in beweging zijn. Dat is goed voor bijna al je spieren.

De BuzziBalance is inderdaad goed voor alles & nog wat, voor je lichaam & geest. Er komt geen stroom of smartphone aan te pas. Je zet alles zelf, op eigen kracht, in beweging. Dat is groen.

De BuzziBalance bestaat in 2 formaten: Large Ø 98 cm, Small Ø 56 cm (in 2 hoogtes).

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This

Share dit bericht op