Handsfree deuropener

Hoe de Corona-besmetting te voorkomen? Handen wassen en contact vermijden. Dat lukt niet altijd. Deurklinken vormen een serieus risico, iedereen zit er met zijn handen aan. Je kunt dat omzeilen met dit inventieve hulpstuk voor je deurklink: de handsfree deurOPENER. Je kunt hem GRATIS downloaden en 3-D (laten) printen. Het is de bedoeling dat IEDEREEN met een digitale printer dat zo snel mogelijk doet – wereldwijd!

Handsfree deurklink

Contact met deurklinken vormt een onvermijdelijk risico om het Corona-virus op te lopen. De oplossing: de handsfree deurOPENER. Je monteert hem op de bestaande deurklink – zonder boren of ander gedoe. De deuropener eromheen klemmen en schroefjes aandraaien. Kijk, zo kun je voortaan de deur met je onderarm openen en sluiten. Een geruststellende gedachte.

Het eerste model is geschikt voor cilindrische deurklinken, andere modellen staan gepland.

3-D PRINTING

Dit opzetstuk is een uitvinding van MATERIALISE, een 3-D print technologiebedrijf uit België. De deuropener bewijst hoe efficiënt de digitale productietechniek werkt.

Je kunt een idee in minder dan 24 uur omzetten in een product. Je kunt het ontwerp snel en in kleine series lokaal produceren. En supersnel met de wereld delen.

Digitaal printen is toch een marginaal verschijnsel? Dus is deze oproep een druppeltje op de gloeiende plaat? Nou, vergis je niet. In 2018 zijn er wereldwijd meer dan een HALF MILJOEN 3D-printers verkocht! Als die allemaal een paar van deze deuropeners printen, ….

OPROEP van de bedenkers

 

IEDEREEN met een 3-D digitale printer: print & deel het ontwerp uit! 
Download het ontwerp.

Heb je geen printfaciliteiten thuis of in de buurt? Dan kun je de deuropener kant-en-klaar online bestellen bij de uitvinders: digitale print-service.

UNIVERSEEL design

De deuropener is ook zonder Corona-virus een handig attribuut.

Stel je voor, sta je voor een deur:

  • bepakt en bezakt, je handen vol met boodschappen of andere spullen.
  • onthand,  want  je hand, pols of arm in het verband/gips.

Dan is de deuropener je reddende engel in huis, op kantoor, het verzorgingstehuis, etc., voor meerdere situaties en locaties.

 

meer over dit onderwerp:|design for all |

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This

Share dit bericht op