Netjes thuiswerken

Gezondheid gaat voor! Het is nu beter om thuis te werken. Wat wordt het: de keuken- of de eettafel? Dat is een tijdelijke noodoplossing. Want wie heeft er thuis een eigen kamertje vrij? Of de ruimte/zin om meteen een semi-professioneel thuisbureau te installeren? De oplossing: de ultradunne Flatmate.

Balans werk-privé

Ben je niet gewend om thuis te werken? Let dan op voor de balans werk – privé Je hebt nu geen kantoordeur om dicht te trekken. Ligt het werk in het zicht, dan is het lastig om het los te laten. Opruimen is thuis nog belangrijker dan op het werk.

Heb je geen apart kamertje, dan hopelijk wel een afsluitbaar meubelstuk zoals een (eigentijdse) secretaire.

Kastje dicht,

tijd voor privé.

Ultra-compact

De Flatmate is het ULTIEME re-design van de secretaire voor het urban living tijdperk. Hij is geniaal in zijn formaat & functionaliteit. Hij is zo’n 12 cm diep en 71 cm breed. Hij neemt dus amper  0,09 m² vloerruimte in! Daar kun je altijd wel een plekje voor vinden.

Doe je hem open, krijg je een praktische werkruimte. Een bureaublad van 42 x 71 cm. Daarachter een opbergruimte van 8,5 cm diep, met een wandpaneel dat je met planken als boekenrek kunt inrichten. En uiteraard, LED-verlichting en usb-aansluiting. Plus wat extra kastruimte.  Kortom: alles voor je thuiswerk bij de hand.

Small Living

De Flatmate is in handen van 2 SMALL LIVING experts: de designer Michael Hilgers en de fabrikant Müller Möbel. Hij bestaat naast het neutrale wit, ook in trendy kleuren en actuele houtsoorten (eiken, noten). De Y-keuken is van dezelfde ontwerper.

meer over dit onderwerp:| small living |

2 Comments

 1. Cees

  Ik heb er het huis niet voor maar ken vele mensen die dit een uitkomst zouden vinden

  Reply
  • frances

   Dank je, Cees. Misschien kom ik nog een oplossing voor jouw huis tegen.

   Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This

Share dit bericht op