Re-designing de picknick-tafel

Het wiel hoeft niet meer opnieuw uitgevonden te worden. Maar de picknick-tafel? Echt wel. De ‘Tablebench for 2’  is een bijzonder re-design met vele nieuwe  dimensies. Hij is compacter,  multifunctioneler, handzamer en dynamischer dan de aloude picknick-tafel. Je kunt er eentje op je balkon zetten of meerdere bij elkaar, op een terras, in de tuin of in een park. Woon je klein of groot, alleen of samen: de Tablebench past zich wel aan. Je kunt hem zelfs binnen gebruiken.

½ for 2

De TableBench is een gehalveerde versie van de aloude  picknicktafel. Het blad is smaller en de tweede bank is verdwenen. Hij heeft slechts aan één kant, een bank. Hij is gemaakt voor 2 personen.

Hij neemt dus de helft MINDER RUIMTE in. Daarom is hij ideaal voor kleinere buitenruimtes.

 

2-in-1

Het tafelblad heeft een afgeschuinde rand. Dat zit lekkerder als je omgekeerd op de bank zit: met je rug tegen de tafel aan. De schuine rand voelt als een rugleuning aan.

Je kunt hem dus als tafel EN als bank gebruiken.

WELTEVREE: Tablebench, design Jair Straschnow

Dynamischer

De Tablebench is gemaakt om dynamisch te gebruiken. Hij past zich aan jouw behoeften en je gezelschap aan. Door zijn handzame formaat, verplaats je hem zo.

Twee tegen elkaar en je hebt een standaard formaat picknicktafel met twee banken, voor 4 of meer personen. Meerdere naast elkaar en je krijgt een lange bank.

In het weekend gezellig bij elkaar, daarna apart want er moet weer thuis gewerkt worden.

Accoya-hout

Hij past perfect in het SLOW LIVING tijdperk: waar (hopelijk) duurzaamheid belangrijker is dan een fast-moving trend. Je gaat voor een meubelstuk dat ‘levenslang’ meegaat. Daaroom is de TableBench gemaakt van Accoya-hout.

Meer informatie over Accoya-hout lees je hier > 

meer over dit onderwerp:| green living | small living |

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This

Share dit bericht op